16 Mayıs 2014 Cuma

En yeni tablet uygulamaları!

Tabletler artık hayatımızın vazgeçilmez parçalarından. Herkes kendi nasıl istiyorsa öyle kullanıyor.
Tabi ki istediğimiz şekilde kullanabilmemizin nedeni tablet uygulamaları. Canımız ne isterse indirip yükleyebiliyoruz. Bunun için bir sürü yazılım firması çalışıyor. Canımız sıkılınca da istediğimiz zaman değiştirebiliyoruz. Tabi tabletini iş veya sadece eğlence için kullananlarda var onlarda kendileri için en uygun uygulamaları indiriyorlar. Ben karışık takılanlardan biriyim ama en sevdiğim uygulama FunFace çünkü eğlenceli. İşte bu uygulama : 
Popüler yer bildirim platformu Foursquare'ın geçtiğimiz haftalarda yer bildirimleri farklı bir platforma taşıyacağını sizlere aktarmıştık. Foursquare resmi blogunda yaptığı bu açıklamadan yaklaşık 1 hafta sonra Swarm isimli uygulamasını iOS ve Android platformları için yayımladı.
 Yeni özellikler sunuyor
Foursquare Swarm ile kullanıcılar, arkadaş listelerinde bulunan kişilerin konumlarını görüntüleyebiliyor ve uzaklık mesafesine göre uygulama otomatik olarak sıralıyor. Mayor sistemini Swarm ile değiştiren Foursquare bu konuda artık farklı bir deneyim sunacak. Swarm'da mayor sistemi sadece arkadaşlarınız arasında geçerli olacak.
 Tasarımı ile dikkat çekiyor
Ayrıca Foursquare profilinizdeki rozetlerin tamamını Swarm uygulamasına giriş yaparak aktarabileceksiniz. Foursquare'ın tüm özelliklerini barındıran Swarm uygulaması sarı rengin hakim olduğu sade ve düz tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder